Restaurang Brygghuset

Vi på Restaurang Brygghuset har alltid varit måna om att investera och därigenom gynna den lokala verksamheten på Skaftö. 2016 byggdes Slipens Hotell, som har bidragit till mer året runt-verksamhet, vilket har gynnat hela ön – detta har framför allt varit positivt för vår restaurang och möjligheten att få fler heltidsanställningar.

Vi samarbetar med lokala fiskare, och försöker alltid att få tag i närproducerat produkter och säsongsanpassa menyn. Under lågsäsong arbetar vi bland annat med musikkvällar med kända artister. Detta gör vi för att skapa en trivsam miljö och bidra till att det inträffar fler evenemang även på vinterhalvåret.

Det finns ett bra samarbete med Slipens hotell och även andra aktörer runtom på ön när det gäller att skicka gäster på till exempel hummerfiske eller kajakturer. Allt för att gästerna ska få en bättre upplevelse samtidigt som vi håller intäkterna lokalt.

Under julbordssäsongen brukar vi ordna en buss mellan Uddevalla och Brygghuset för att uppmuntra fler till att åka kollektivt. Mycket av våra intäkter går till investeringar på ön – nu senast till exempel padelbanor.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer