Sweden West Coast Experiences

Att tänka på vår natur och omgivning är viktigt för oss på Sweden West Coast Experiences. Därför väljer vi oftast mindre lokala samarbetspartners för att gynna affärslivet där vi verkar. Därför blir det oftare små boenden där vi möter den lokala befolkningen och upptäcker det genuina Sverige. Det är en självklarhet att vi väljer lokalt producerade råvaror och när det inte går blir det ekologiskt. Dessutom försöker vi påverka alla restauranger vi besöker att servera oss närodlad eller ekologisk mat. Vi njuter utav både kött, fisk, skaldjur och vegetariskt!

Vi kör elbil i företaget, har grön el ansluten till kontoret och planerar att sätta solceller inom nästa år.
Vi använder lite engångsartiklar på våra äventyr men när vi gör det så väljer vi träbestick och tallrikar gjorda av svanmärkta palmblad.
Innan våra gäster besöker oss och ska ge sig ut i skogen eller på havet, så skickar vi en liten påminnelse om vad allemansrätten innebär och att värna om naturen och inte lämna kvar något skräp. Vi uppmanar våra besökare att ta sig hit med tåg.

En gång om året – på Kusträddardagen, städar vi stränder i Bohuslän. Detta gör vi tillsammans med Stenungssunds scoutkår och Stenungsbaden Yacht Club.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer