Värdskap i Väst

Hampholmen utgår ifrån de fyra principerna som Hållbarhetsklivet fokuserar på. Dessa principer är självklara och naturligtvis ytterst relevanta för Hampholmen, en verksamhet i Bohuslän som drivs hela året.

Hampholmen, nära Smögen är ett med Bohusläns natur. En naturens mötesplats för mindre sällskap som vill uppleva alltifrån fine dining och kockgästspel till bröllop, möhippor, skaldjursfester, konferenser, möten och mycket annat.

Vi samarbetar med lokala arrangörer, såsom krogar och båttransportörer under hela året. Vi handlar hos den lokale fiskaren och samverkar med andra näringslivsaktörer när det gäller boende, aktiviteter, skärgårdsturer etc. Vi är stolta att säga att vi skapar arrangemang som även ökar livskvaliteten för de boende, som därmed också blir goda ambassadörer för Hampholmens olika arrangemang.

På Hampholmen tar vi enbart emot förbokade grupper, som vi erbjuder gott om plats på en egen ö. Alla som besöker Hampholmen ska få en trygg upplevelse.

Vi eftersträvar minsta möjliga matsvinn, använder inte engångsmaterial och sorterar och tar med alla sopor in till land. All marknadsföring sker digitalt, så vi har ingen onödig pappersförbrukning när det gäller detta område.

I så stor utsträckning som möjligt arbetar vi med merförsäljning till våra gäster, enligt principen ”En dag till, en natt till, en krona till”. Det mest lönsamma sättet att få turisten att stanna längre är att erbjuda någon form av unik aktivitet som gör att de stannar någon dag till.

Vårt fokus ligger även på att arbeta på icke högsäsong.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer