Hotell Villa Lönndal

Hotell Villa Lönndals vision är att vår verksamhet ska ha så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi ser en framtid där vi serverar egenproducerade grönsaker till frukosten, och där gästens elbil är laddad och klar för avfärd med el som vi har tillverkat själva via solpaneler. Vi arbetar aktivt i all kommunikation med erbjudanden till våra besökare för att uppmuntra till att de stannar längre. Idag är genomsnittstiden 2,3 dagar. Till säsongen 2025 är målet att öka till 4,0.

Sedan en säsong tillbaka serverar vi individuell frukost beställd av gästen kvällen innan i syfte att minimera spill. Vi uppmuntrar också våra gäster att låta oss ta hand om deras sopor för källsortering.

Vi köper så många varor och tjänster som det är möjligt från lokala företagare i Grundsund/Skaftö. Dessutom stöttar och uppmuntrar vi hållbara aktiviteter med lokal prägel – det kan handla om att vandra eller cykla på Skaftös vackra leder, eller kajakturer i Bohusläns unika havsnatur.

Alla gäster som stannar mer än en dag får en detaljerad genomgång vid ankomst kring vilka aktiviteter och sevärdheter som finns i vårt vackra närområde.

Sakta men säkert bygger vi en hotellverksamhet som på sikt ska erbjuda boende med upplevelser i vår fantastiska närmiljö året runt. För att nå dit arbetar vi aktivt med att driva vår vision framåt, vilket vi hopas kommer att ge en hållbar långsiktig och jämnare fördelning av gäster över hela året.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer