Torreby Slott

Torreby Slott utgår från Hållbarhetsklivets fyra grundprinciper i vår verksamhet. Då vi bedriver en hållbar verksamhet i Bohuslän året runt är detta självklart för oss att göra.

Torreby Slott har anor från 1887, och kommer att återfå sin fornstora glans genom en rejäl ansiktslyftning fräscha sociala ytor, och nya bekväma och sköna rum. En del är redan påbörjat. Redan nu har vår satsning på genuint bra mat med lokala förtecken gett resultat. Slottet blir successivt en alltmer attraktiv plats för lokala boende och tillresande, hela året.

Som gäst på Torreby Slott har man gott om plats att röra sig på, både inom och utomhus, och vi har inga köer eller trängsel i någon del av verksamheten.

Vi rekryterar vår personal från kommunen och närområdet, anlitar lokala hantverkare i samband med vår renovering, och använder lokala råvaror utifrån säsong. Dessutom har vi ett nära samarbete med övriga besöksnäringsföretag i kommunen. Framöver fortsätter vi att samarbeta med lokala arrangörer när det gäller aktiviteter, och tillsammans lyfta det som är Munkedals styrka – natur och friluftsliv. Vi vill också erbjuda olika aktiviteter utifrån säsong. Under lågsäsong skapar vi arrangemang som after work, afternoon tea, dryckesprovningar och söndagsmiddagar för att locka besökare. All marknadsföring görs dessutom digitalt för att minska pappersförbrukningen.

All mat lagas från grunden, och vi bakar själva. Tack vare planerade matsedlar har verksamheten minimalt med matsvinn. Vi undviker också så långt det är möjligt att använda engångsartiklar, sorterar sopor i möjligaste mån och brukar enbart ekologiska rengöringsmedel.

Torreby Slott vill med vår verksamhet skapa stolthet, bygga ett varumärke och bygga relationer på lång sikt – detta för att utveckla en långsiktigt hållbar plats, bidra till nya arbetstillfällen samt till nyetableringar och ökade intäkter.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer