Stora Djupsås

Stora Djupsås är en egendom med anor från 1400-talet som har både ett stort kulturhistoriskt värde, och fantastiskt fina omgivningar med en rik natur.
Vi är passionerade om att bevara och utveckla Stora Djupsås på ett hållbart sätt, och att skapa en plats där människor kan koppla av och njuta av allt vad gården och dess omgivningar har att erbjuda. Vi erbjuder både olika boendeformer och möjligheter att hålla olika event och arrangemang hos oss.

Hållbarhetstänket är viktigt för oss och faller sig naturligt, vi eftersträvar alltid att handla och gynna lokala aktörer när vi gör inköp och planerar samarbeten. Vi prioriterar och väljer i största möjliga mån miljövänliga alternativ genom att välja produkter med miljömärkningar och strävar efter att minimera vår energiförbrukning.
Utöver det så prioriterar vi också återbruk och köper därför mycket av vår inredning på second hand.

När det gäller förpackningar och återvinning så föredrar vi pappers- och glasförpackningar framför plast, och givetvis är återvinning en självklarhet för vår del. Vi uppmuntrar bland annat våra gäster att använda förpackningsinsamlingen vi har på plats.

Vår meny erbjuder bland annat vegetariska och veganska alternativ för att främja hållbara matval hos våra gäster.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer