Herrtorps Qvarn

Under några decennier har vi på Qvarnen levt det enkla men goda livet! Vi har haft förmånen att förvalta denna inspirerande plats i en naturlig riktning, för människor att komma nära naturen – på ett mångsidigt sätt.

Vi strävar efter att bedriva en hållbar verksamhet genom att värna om moder jord och inspirera andra att göra detsamma. Det innebär att vara sparsam med energi och använda ren energi. Att minimera vårt avfall och att det avfallet som ändå blir, på ett lätt sätt kan återgå till naturen. Att vara noga med hur det vi förbrukar är framställt och hur det vi använder är tillverkat.

Till exempel kommer råvarorna som vi använder i vårt lantkök från skog och mark eller från ett nära område och är ekologiska så långt som möjligt. Bli därför inte förvånad om det inte serveras primörer på vårkanten, de finns nämligen inte hållbart odlade i vårt område ännu.

Energin vi använder kommer direkt ur vårt eget vattenfall, så när du ”tankar” din elbil blir det inte miljövänligare än så här! Du sover också riktigt gott i vetskapen om att rummen är målade med miljövänliga färger och dekorerade med återvunna och närproducerade möbler. Givetvis sover du i ekologiska sänglinne, och är noggrann med sopsorteringen.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer