Bryggan Fjällbacka

Bryggan i Fjällbacka är en familjeägd restaurang och hotellanläggning. Samtliga i familjen är året runt-boende på orten och verksamma inom företaget.

Vi försöker att hålla öppet mer eller mindre året runt eftersom vi tror på kontinuitet både ut mot våra gäster, men också gentemot vår personal. För att Fjällbacka ska vara en levande plats även utöver sommarmånaderna så jobbar vi aktivt tillsammans med andra företag på orten som vänder sig mot besöksnäringen. För att gästen skall stanna hos oss på vårt hotell så länge som möjligt så erbjuder vi ett brett utbud av restauranger tillsammans med olika paketerbjudanden. För att vara attraktiva även utanför de månaderna med störst tillströmning av besökare erbjuder vi övrig tid på året generösa mat- och övernattningsmöjligheter.

Vi är anslutna till en samköpsgrupp vilket innebär att alla leveranser samkörs av de olika leverantörerna – allt för att minska onödiga utsläpp. Vi jobbar uteslutande med leverantörer som har en aktiv miljöprofil.

Eftersom Fjällbacka har flera duktiga kräft- och hummerfiskare så försöker vi också självklart erbjuda våra gäster dessa fantastiska råvaror så ofta vi kan. Direkt från båten in till köket.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer