Två Skyttlar

Två Skyttlar är en boende- och konferensanläggning belägen i Örby i södra Västergötland. Vi strävar efter att vår verksamhet ska påverka miljön så lite som möjligt. Därför erbjuder vi fri transport för grupper med 20 eller fler deltagare. Detta för att uppmuntra till att åka gemensamt. För enstaka hotellgäster erbjuder vi hämtning från buss samt tåg i Kinna, Skene och Örby. Eftersom vi är belägna på landsbygden är transporter den del av vår verksamhet som har störst miljöpåverkan – därför vill vi erbjuda gratis transporter för att möjliggöra gemensamt resande.

Oavsett vad vi handlar så handlar vi i närområdet för att gynna våra lokala företag. Samtliga hotellrum hos oss är inredda med möbler och textilier från lokala företag såsom Kasthall, Ludvig Svensson, Markslöjd med flera. Alla råvaror i köket är ekologiska och lokalproducerade. Vi lagar all mat från grunden och arbetar aktivt med att minska vårt matsvinn.

Vi är ett litet företag beläget på landsbygden – därför är det oerhört viktigt för oss att vara en så attraktiv arbetsgivare som möjligt. Alla våra medarbetare erbjuds därför heltidstjänst om man önskar. Vi har kollektivavtal och använder oss av ”långpanna” (längre arbetspass än 8 timmar vilket innebär färre arbetsdagar), vilket är mycket vanligt i restaurangbranschen. På så sätt kan våra anställda på ett enklare sätt kombinera sitt privata liv med arbetslivet.

För oss är det viktigt med vidareutbildning, och det är något vi uppmuntrar våra anställda till. De ska växa och utvecklas på vår arbetsplats. Vi stöttar gärna våra medarbetare till utbildning parallellt med att de arbetar hos oss. Några av våra medarbetare åker också iväg under vintern för att säsongsarbeta, för att sedan komma tillbaka med nya erfarenheter, inspiration och energi.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer