Mormor Bettys kringlor

Vi har en bil som är klassad som miljöbil. Dessutom samlar vi alla inköp och handlar av en grossist en gång i veckan för att verka för hållbara transporter. Vi utvecklar platsen så att man kan vara kvar längre. Verksamheten har redan café bageri och inredning. Vi planerar också för B&B och restaurang. Dessutom samarbetar vi med företag som ligger nära för att man ska ha mer att göra vid besök. VI vill också göra det lätt att göra rätt för få besökare att göra mer vid besök. Vi samarbetar med hembygdsföreningen för att underlätta för att våra besökare ska lära sig mer om och hitta de fornlämningar som finns i området. då det finns massor med

Ambassadör för platsen och lokalboende har blivit stolta då den gamla kvarnen tas omhand. Många har minnen till platsen och de är glada och positiva till att den fått nytt liv. Vi har byggt upp allting från början – det fanns ingen verksamhet här tidigare. Vi samarbetar lokalt med ideella föreningar och företag för att stärka platsen och skapa en destiantion. Grönsaker och mjöl köps från lokala leverantörer. I samband med events anlitar vi största möjliga mån andra lokala aktörer. Många av våra besökare är från Trollhättan, Göteborg och Vänersborg, men vi har också många lokala stamgäster.

Som ett led i satsningen på att hitta nya säsonger och kunna generera fler anställningar arbetar vi aktivt i sociala medier för att locka besökare till alla öppetdagar. Vi öppnar upp för bokade grupper under kvällar för att skapa fler intäkter och mer arbete. Dessutom arbetar vi med evenemang och aktiviteter för att stärka verksamheten.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer