Marstrands Kurhotell

Vi på Marstrands Kurhotell arbetar aktivt för att skapa en mer hållbar miljö både för lokala boende och långväga gäster.

Vi använder eldrivet fordon på ön när vi hämtar gäster och deras bagage och vi hänvisar i första hand till kommunal trafik för gäster som reser från bland annat Göteborg. Alla leveranser ut till hotellet lämnas av hos samlastningen som i sin tur minskar antalet leveranstransporter.

För att skapa goda förutsättningar för den lokala verksamheten samarbetar vi med lokala företag. Vi ser gärna också att majoriteten av vår personal bor i närområden för att delvis ha god kännedom om Marstrand men också för att minska onödiga transporter.

Vår ambition är att kunna hålla hotellet öppet året runt. Vi planerar och arbetar med relevanta mål som gör det möjligt att hålla verksamheten öppen även under lågsäsong. Genom att arrangera event och hålla hotellet öppet året runt skapar vi förutsättningar för fler fastanställda jobb på årsbasis. När högsäsongen närmar sig kompletterar vi med yngre säsongspersonal, i den mån vi kan erbjuder vi även boende för vår säsongspersonal.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer