Lilla Söder

Vi är en liten och mysig restaurang belägen i den södra delen av Ulricehamn, och vi strävar efter att vara en positiv kraft för turismen i vår vackra stad. Med en öppen famn och en passion för det lokala samhället, välkomnar vi dig varje dag, året om (med undantag för några speciella aftnar).

Varför välja Lilla Söder?

  • Lokala Evenemang året runt: Vi tror på att skapa minnen och upplevelser. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang med lokala aktörer för att stödja vårt samhälle och minska vår miljöpåverkan genom kortare transporter.
  • Hållbarhet i Fokus: Vi strävar efter att vara en miljövänlig restaurang. Våra takeawaylådor är tillverkade av sockerrör och är biologiskt nedbrytbara. Vi använder enbart papperssugrör för att minska plastanvändningen.
  • Lokala Råvaror och Färskt Nötkött: Vårt kök är stolt över att använda råvaror från lokala grossister. Vi använder endast svenskt nötkött, som vi maler varje dag på plats för att säkerställa färskhet och kvalitet i varje tugga.

Takeaway med Hjärta:
För de dagar du vill njuta av våra smaker hemma, erbjuder vi en bekväm takeaway-service. Varje måltid packas i miljövänliga lådor, så du kan njuta av god mat samtidigt som du bidrar till en bättre planet.

Matlagning från Grunden:
Vi älskar konsten att skapa fantastisk mat från grunden. Varje rätt vi serverar är noga tillagad för att ge dig en smakupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till Lilla Söder där varje besök är en chans för dig att njuta av god mat, stödja det lokala samhället och vara en del av vårt hållbara engagemang. Vi ser fram emot att välkomna dig med öppna armar!

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer