Kärlingesund Retreat Center

Kärlingesund Retreat Center ligger i Kärlingesunds naturreservat och är värd för främst kurser och utbildningar. Under sommarmånaden välkomnar vi även gäster till vårt B&B.

Kärlingesund Retreat Center rymmer både modern och uråldrig visdom och är en plats för utbyte av kunskaper och erfarenheter. En skyddad plats som får näring av sin kraftfulla omgivning, där naturen ger utrymme för att fysisk och mental tillväxt kan få blomstra. Vi är en gemytligt destination där energi, upptäckt och kreativitet frodas. En plats som låter oss vara ett hållbart och ansvarsfullt bidrag till vårt samhälle, både lokalt och globalt. Sist men inte minst är vi en plats som gör det möjligt att lära oss och våra gäster hur vi bättre kan uppnå en oberoende balans mellan arbete och privatliv, som gynnar sinne, kropp och själ.

Maten som vi serverar är hälsosam, välsmakande och vacker. Smaksatt med kockens personliga touch och fantasi, skapad med kärlek och glädje. Vi serverar huvudsakligen vegetarisk mat och använder ekologiskt odlade grönsaker och lokala råvaror, samt örter från vår egen trädgård. Mycket av våra grönsaker kommer från lokala Olssons Gård som ligger utanför Lysekil.

Enligt svensk tradition och för att vara så miljövänliga som möjligt, uppmanas besökarna att ta med egna lakan och handdukar när de bor hos oss. Källsortering är tillgängligt och avfallet återvinns.

Centret är också praktiskt beläget geografiskt och lätt att nå med kollektivtrafik.

Vi hyllar mångfald och jämställdhet och välkomnar alla. Vi tror att aktivitet, mat och skratt är både medicin och kärlek.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer