Hotell Rådhuset

Hotell Rådhuset är ett relativt litet hotell, vilket innebär att all personal på hotellet sköter receptionen, frukosten och städ av alla hotellrum och allmänna ytor.

Vårt mål är att ha så lite matsvinn som möjligt och därför ser vi till att anpassa frukosten efter antalet gäster. Brödet och pålägget som blir över från frukosten gör vi smörgåsar av. Dessa förvaras i ett kylskåp vid allrummet. Våra gäster får fri tillgång till detta och kan ta en gratis smörgås när de är sugna på kvällsfika – något som är mycket uppskattat.

För oss är det viktigt att vi alltid använder miljövänliga städprodukter när vi rengör alla ytor. Vi har också dragit ner på städning för de gäster som stannar hos oss i flera nätter. Önskar de extra städ får de säga till. All smutstvätt hämtas upp av ett lokalt tvätteri som i sin tur tvättar med miljövänliga medel.

Vi är delägare i en vindkraftpark. All el som vi köper är miljöcertifierad och förnybar. För oss är det viktigt att alla rum på hotellet har energisnåla lampor. Källsortering är minst lika viktigt och vi har därför valt att sortera glas, plast, metall, batterier etc.

All vår personal bor i närområdet och vi försöker alltid i första hand rekrytera personal lokalt.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer