Hönö Båtturer

Hönö Båtturers båt Belle-Amie drivs med miljödiesel, och kör i 5-8 knop. Detta för att de våra gäster en så bra upplevelse som möjligt, men också för att minska på miljöpåverkan.
Det går utmärkt att ta sig till Fotö eller Hönö Klåva från centrala Göteborg med hjälp av kollektivtrafiken. Under vår och höst har vi färre besökare än under sommaren, men kör självklart våra båtturer även under lågsäsong om vädret tillåter.

Öckerööarna är ett levande skärgårdssamhälle där vi bryr oss om varandra och andra. Den fantastiska miljön gör Öckerö till ett härligt ställe att bo på – något som vi som verkar här som företagare hela tiden har med oss. Vi vill utveckla vår verksamhet för att göra Öckerö till en så attraktiv destination som möjligt – både för oss som bor här och för våra besökare.

Hönö Båtturer vill bidra till att utveckla besöksnäringen hållbart. Företagen i Öckerö kommun är våra samarbetspartner eller leverantörer till varor och tjänster. Vi deltar självklart i hållbarhetsarrangemanget Västerhavsveckan i augusti varje år.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer