Hälsö Brygga

Vi arbetar tillsammans för att ständigt förbättra vårt miljöarbete och att förebygga miljöföroreningar

All reklam och information hanteras så mycket som möjligt digitalt. Vår bokföring hanterar minimalt med papper.

Alla våra grönsaker levereras i gråbackar som returneras och återanvänds.

I alla verksamhetens delar strävar vi efter att ta tillvara på allt och skapa nya spännande smaker och produkter som förhindrar matsvinn så mycket det är möjligt. All mat lagas från grunden.

Vi håller också på att byta ut plastprodukter mot andra miljövänliga alternativ, och byter även glödlampor mot LED-lampor för att spara energi.

Varje sommar skapas ett antal arbetstillfällen. Många av traktens ungdomar har sitt första jobb hos oss. Vi har flera i organisationen som har utländsk bakgrund. Vi har också valt att utöka våra öppettider och ha öppet mer även under lågsäsong för att skapa jobbtillfällen året runt få en högre nyttjandegrad. Vi lockar då besökare till området året om, som utöver ett besök hos oss får möjlighet att upptäcka den vackra natur och de promenadstråk som finns i närheten av hamnen.

Vi gör nyinvesteringar i minigolf på filt och minigolf på konstgräs, så kallad äventyrsgolf. Vi skapar därmed den häftigaste upplevelsen av minigolf i Göteborgs norra skärgård. Detta kommer att öka vår besöksgrad väsentligt och skapa möjligheter för fler personer att arbeta tillsammans med oss. Detta görs i gott samarbete med fastighetsägare Hälsö Hamn (ekonomisk förening).

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer