Granvik Event

På Granvik Event kan ni förvänta er att alla måltider är tillagade med kärlek. Oavsett om det är en lunch eller pubkväll i vår nyrenoverade pub alldeles intill vattnet eller en härlig flerätters fin middag i herrgårdsmiljö.

Vi arbetar i allra möjligaste mån med svenska helst lokala råvaror. Vi utarbetar våra menyer för att undvika matsvinn och försöker i möjligaste mån använda råvaror i säsong. Vi har hållbarhetstänk i vår servering och undviker engångsmaterial. Diskmedel och rengöringsmedel, toalettpapper, handdukar är i möjligaste mån miljömärkt.

Källsortering av glas och pant är en självklarhet och vi uppmanar även våra stuggäster till detta. Bastun eldas med ved och uppvärmningen i herrgården är bergvärme och ved, stor del av pubens uppvärmning är också vedeldad. Naturen och miljön är viktiga för oss och är i många av våra aktiviteter vår arbetsplats därför är vi mycket måna om hur vi arbetar samt uppmanar våra gäster till miljötänk och aktsamhet om naturen. Vi har bland annat hjälpt till med att spela in en film tillsammans med Länsstyrelsen om vett och etikett i naturen.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer