Dyröns Värdshus

På Dyröns Värdshus så jobbar vi aktivt med att försöka minimera vår miljöpåverkan genom att jobba med så lite matsvinn som möjligt men också genom att använda lokala råvaror i vår meny. Vi anpassar vår meny hela tiden, och har bland annat en rätt som vi ändrar beroende på tillgång av råvaror och säsong.

Vi har en stark vision att sälja in Dyrön i sin helhet och inte bara restaurangen. Vi tipsar våra gäster om vandringsled, bastu, utsiktsplatser och lokala aktiviteter på ön. Vi strävar också efter att anställa så många som möjligt som bor på och i närheten av Dyrön och vill bidra till sysselsättning på ön i den mån vi kan.

Vi undviker engångsartiklar och vi jobbar kontinuerligt med att minska vår miljöpåverkan genom att inte använda onödiga mängder el eller vatten.

Vårt värdshus är helt enkelt en viktigt del av ön och lokalsamhället och vi vill att både beskare och boende ska trivas med oss långsiktigt.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer