

Annas Crêperie & Café
Annas Crêperie & Café ligger precis intill älven i Gullspång. Vi försöker nyttja de råvaror som finns i närmiljön och jobbar på att gå över mer till närproducerat. Vi bakar det mesta själva och tillagar galetterna/crêpesen från grunden och de är gjorda på ekologiskt bovete som är glutenfritt. Vi jobbar för att få så lite svinn som möjligt så vår meny är anpassad för detta ändamål, det gynnar både klimatet och ekonomin.
Vi har implementerat energisnåla lösningar i köket och minimerar avfall genom noga planering och återvinning, vi använder även biologiskt nedbrytbara förpackningar till take away.
Vi har öppet sommarsäsong men jobbar aktivt för att utöka säsongen med aktiviteter året runt. Detta leder till att vi kan ge fler jobbtillfällen för de som jobbar hos oss under sommarsäsongen.
Vårt mål är att skapa en restaurangupplevelse som inte bara är njutbar för våra gäster, utan också hållbar för planeten. Vi på Annas Crêperie brinner för en levande landsbygd och att få visa upp vårt natursköna Gullspång för turister och genomresande så väl som att erbjuda lokalbefolkningen en liten oas att komma till för att avnjuta en fika eller en måltid med något gott i glaset.