Visit Dalsland AB

Visit Dalsland arbetar mot visionen ”En hållbar turism i ett attraktivt Dalsland”. Genom en stark samverkan med lokala samverkansföretag och alla Dalslandskommuner arbetar vi för att skapa en hållbar turism som gynnar både besökare och destinationen.

En central del av vår strategi är att främja turism när och där det inte är fullt, och tillsammans med samarbetspartners utvecklar och marknadsför vi aktiviteter som skapar attraktivitet under flera delar av året. Genom att diversifiera turismen över olika årstider skapar vi inte bara ekonomisk stabilitet för våra partners utan bidrar också till en jämnare och mer hållbar belastning på miljön.

Visit Dalsland Center i Håverud– en Dalslandsgemensam turistbyrå är viktig för att forma en hållbar och tillgänglig turismupplevelse. En upplevelse där resenärer kan njuta av Dalslands skönhet och kultur när som helst på året.

Visit Dalsland arbetar aktivt för att företagen ska ansluta sig till Hållbarhetsklivet och på ett medvetet sätt engagera sig. Tillsammans med alla Dalslandskommuner och våra samverkanspartners satsar vi i på hållbara lösningar som främjar en positiv utveckling inom turism i Dalsland.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer