Ski Bike Hike Ulricehamn

Välkommen till Ski Bike Hike – den ultimata destinationen för hållbara äventyr! Vi är stolta över att erbjuda en förstklassig multisportanläggning som kontinuerligt anpassas efter våra gästers behov och önskemål. Med vårt engagemang för hållbarhet strävar vi efter att skapa en positiv inverkan på miljön samtidigt som vi erbjuder en enastående upplevelse för våra besökare.

För dig som älskar alpin skidåkning har vi för närvarande inte mindre än 7 liftar och 8 nedfarter med varierande terräng och ett fantastiskt parkområde. Vi har investerat i moderna och effektiva snösystem samt flera nya snökanoner för att säkerställa en extra lång säsong och ge dig de bästa möjliga förutsättningarna för skidåkning.

Vi värnar om hållbarhet och strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Genom smart planering och kontinuerlig produktion optimerar vi vår energiförbrukning vid snötillverkningen för att vara så energisnåla som möjligt. Vi använder också avancerade tekniker för att återvinna och återanvända så mycket som möjligt.

När det kommer till avfallshantering är vi engagerade i källsortering och ser till att allt avfall tas om hand på ett ansvarsfullt sätt. Dessutom har vi beslutat att inte använda engångsartiklar i vår restaurang, kiosk eller personalmatsal för att minska plastavfallet och främja en mer hållbar livsstil.

Vi tar även ansvar för vår energikonsumtion genom att använda certifierad el. För att ytterligare minska vår miljöpåverkan överväger vi för närvarande att installera solcellsanläggningar och utforskar möjligheterna med jordvärme eller fjärrvärme. Genom att investera i dessa gröna energilösningar vill vi minska våra koldioxidutsläpp och bli ännu mer självförsörjande när det gäller energi.

Vi är stolta över att vara en del av den lokala gemenskapen och vi prioriterar samarbete med lokala entreprenörer och företag. Genom att arbeta tillsammans med dessa partners kan vi stödja den ekonomiska utvecklingen i området och främja hållbara affärsrelationer. Dessutom strävar vi efter att använda närliggande leverantörer vid våra inköp och leveranser för att minska transportutsläppen och gynna den lokala ekonomin.

På Ski Bike Hike tar vi hållbarhet på allvar och ser det som en grundläggande princip för vår verksamhet. Genom att välja oss som din destination för äventyr kan du vara säker på att du inte bara kommer att uppleva spänning och glädje, utan också bidra till att bevara vår vackra natur för framtida generationer. Välkommen till en hållbar och minnesvärd upplevelse.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer