Järv Äventyr Ramsvik

Järv Äventyr är lagtävlingar för familjer och kompisgäng i fantastisk miljö. Vi har som mission att sänka trösklarna till ett aktivt liv utomhus. Via äventyrstävlingar blandat med uppdrag i lekfulla former, kommer fler familjer och motionärer upptäcka enkelheten att ge sig ut i vår fantastiska skandinaviska natur.

Järvs hållbarhetsinitiativ bygger på många byggstenar: Vi vill förlänga säsongen för destinationer vi samarbetar med. Vi handlar lokalt, ekologiskt och närodlat när det gäller mat och dryck som förbrukas under våra tävlingar. Dessutom ställer vi krav på våra leverantörer när det gäller att ha ett genomarbetat miljötänk.

Vi vill också engagera det lokala föreningslivet. Genom Järv får många föreningar ett välkommet tillskott till klubbkassan när de ställer upp med funktionärer. Vi försöker att minimera engångsmaterial och tillhandahåller inga engångsmuggar. Våra nummervästar återanvänds vid alla våra Järv under många år. Mycket av eventmaterialet är tillverkat av återvunnet material och återanvänds på alla våra tävlingar under flera år. Vi samarbetar också mycket med markägare, kommuner och förvaltare. Målet är att ett genomfört Järv Äventyr inte ska lämna några klimatavtryck.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer