Hotell Hehrne

På Hotell Hehrne är de fyra grundläggande principerna för Hållbarhetslivet en naturlig del av arbetsdagen. Här kan Ni läsa om några av de saker som är viktigast för oss.

Så lite miljöpåverkan som möjligt

På Hotell Hehrne är det viktigt för oss att använda svenska lokalproducerade råvaror i den största mån vi kan. Vi köper till exempel grönsaker som är odlad på Restad Gård under säsongen.

Att arbeta kontinuerligt för att kontrollera vårt matavfall är viktigt för oss, därför görs alla menyer utifrån hur matavfall kan undvikas. Därefter källsorteras sopor i möjligaste mån.

Vi uppmanar också till att handdukarna används i största mån innan de tvättas, för att på så sätt spara på miljön.

När vi får förfrågningar från grupper som reser långt ifrån uppmanar vi till att resa på ett miljövänligt sätt och hjälper gärna till med transport till och från hotellet.

Bra för våra gäster och lokala företag

Det är viktigt för oss att arbeta med lokala företag och organisationer som har besökare, så att vi tillsammans kan locka gäster till området. Detta hjälper till att hålla Vänersborg vid liv. Vi erbjuder paket med aktiviteter i området, för att göra det önskvärt att stanna och utforska mer av Vänersborg och vårt område.

När gäster har hittat vägen till Hotell Hehrne erbjuder vi en flernattsrabatt, för att främja att gäster stannar längre. På så sätt hjälper vi till att hålla de lokala företagen vid liv.

Fler besökare när och där det inte är fullt

I många år har Hotell Hehrne samarbetat med företag som hjälper oss att fylla hotellet även under lågsäsong. Det är alltid möjligt att ta emot fler gäster och vi försöker alltid att hitta sätt att fylla lediga rum. Vi arrangerar också evenemang året runt för att hålla företaget lönsamt under hela året.

Fler tjänster och jobb som går att leva på

På Hotell Hehrne erbjuder vi evenemang året runt vilket innebär att vi kan anställa på årsbasis. Vi strävar efter att anställa lokal arbetskraft och där det är möjligt, vill Vi hjälpa ungdomarna komma in i arbetsmarknaden.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer