Hotell Bellevue

Vi på Bellevue älskar naturen och jobbar därför så klimatsmart vi kan utifrån våra förutsättningar. Det är också därför du får sova i ett rum som är städat med miljövänliga städprodukter. Många av ingredienserna under middagarna och frukosten är ekologiska, lokala eller både och. Kaffe och bananer givetvis även fairtrade-märkt. Utöver detta försöker vi i så stor mån det är möjligt att arbeta papperslöst samt källsorterar det som är möjligt.

Hotell Bellevue skall:

• Bidra till ökad hållbarhet inom turistnäringen i Västsverige! Både för gästen, som för arbetstagaren!
• Det skall uppnås genom ett aktivt och accelererande hållbarhetsarbete både i den egna verksamheten och genom våra kunderbjudanden.
• Arbetet skall gå i samklang med vår övergripande vision och verksamhetsidé och skall främja både ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet som leder verksamheten i rätt riktning.

Samarbete med lokala aktörer

Vi samarbetar med lokala aktörer för att skapa ett mer omfattande paket/erbjudanden/reseanledningar för hitresande. Detta för att de ska förlänga sitt besök och en större del av intäkterna ska kunna spridas mellan olika lokala aktörer. På så sätt skapas fler jobb och större möjligheter till att utveckla sin verksamhet. Vi samverkar istället för att konkurrera.

Våra Värdeord

Kvalitet
Vi ska ha en högkvalitativ produkt som vi kan vara stolta över. Såväl när det gäller produkten som tjänsten. Vi vill sätta ett avtryck hos våra gäster och medarbetare

Omtänksamhet
Vi vill kännetecknas som en välkomnande och familjär atmosfär där gästen står i centrum. Våra medarbetare ska vara betingade med empati, generositet, professionalitet samt ha gästen i fokus.

Ansvar
Vi ska vara ett ansvarsfullt företag som klokt förvaltar och utvecklar det förtroende vi får från nya och återkommande gäster. Så långt som det är möjligt ska vi även göra vårt bästa för miljö, samhälle och framtid.

Du som gäst

Hjälp oss i vårt hållbarhetsarbete genom att:
• Ta hellre två gånger från buffén än att ta för mycket mat som sedan får slängas.
• Återanvänd gärna din kopp/glas längre tid under dagen.
• Låt inte belysning och TV stå på när ni inte befinner er på rummet.
• Om du önskar återanvända din handduk, häng upp den på kroken i badrummet.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer