Gastroträdgården

Vi på Gastroträdgården driver både säsongsbetonade- och året runt-verksamheter och tycker det är viktigt att vi alltid strävar efter att ha ett så hållbart tänk som möjligt! I den utsträckning vi kan jobba vi alltid med råvaror efter säsong och gärna lokalproducerat.

I våra verksamheter på Bohus-Malmön jobbar vi aktivt med att förlänga den härliga svenska sommaren. Genom detta hoppas vi även bidra till ökad social och ekonomisk hållbarhet på kusten. Genom ett aktivt jobb med för- och eftersäsong vill vi uppmuntra våra besökare att komma och till exempel äta en god lunch inte bara under sommarens varma dagar utan även under våren eller hösten.

Vi strävar efter att servera härlig mat med inspiration från västkusten på västsvenska råvaror behandlade med omsorg och kunnande. Att det finns jobbmöjligheter på kusten möjliggör dessutom får fler att kunna leva och jobba där under en längre period vilket vi tycker är positivt!

Vi tror även att genom att  förvalta platser och lokaler som redan finns kan man bidra till ett roligare och mer hållbart turistande. Inte minst under 2020 såg vi detta när det inte fanns samma möjligheter som tidigare att resa utanför Sverige under sommaren och många återupptäckte sin närmiljö.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer