Lundsbrunn Resort & Spa

Vi på Lundsbrunn Resort & Spa har som huvudfokus att alltid så långt det är möjligt samarbeta med lokala leverantörer och producenter.

För att nämna några av våra hållbara insatser är vi till exempel noggranna vid val av kemikalier, hur matsvinn hanteras, vi har en genomtänkt sopsortering, nya moderna energisnåla maskiner och ekologiska produkter så långt det är möjligt. Vi har alltid med miljöarbetet i alla våra delar på anläggningen. Till exempel så kommer vi att erbjuda elplatser för bilar, tipsar gästerna att använda handduken flera gånger för att spara på CO2-utsläpp och erbjuder bättre paketpris om gästen stannar fler nätter med mera.

Vi har valt att informera gästen digitalt via skärmar på hotellrum och gemensamma ytor för att minska pappersförbrukningen. Detta gör att gästen får rätt information snabbare då vi slipper vänta på leverans av tryckt material. Dessutom gynnas miljön. 90 procent av vår marknadsföring sker digitalt och därmed bidrar vi till minskad pappersförbrukning även här.

Vi har samarbeten med lokala entreprenörer så våra gäster kan ägna sig åt miljövänliga aktiviteter så som cykling, golf, padel, vandring och promenader. Dessutom erbjuder våra lokaler aktiviteter som yoga, vattengympa etc. Allt detta finns på vårt område så inga onödiga transporter med fordon krävs för att hålla sig aktiv.

Vår restaurang har som policy att alltid använda närodlat, närproducerat och ekologiskt så långt det är möjligt. Våra gäster ska känna av på tallriken att vi grundligt tagit hand om råvaran hela vägen från början till slut från jord till bord från skog till bord osv. Detta gäller självklart alla årstider, gästerna ska lita på och känna att dom vet vad dom får och äter hos oss. Vi hoppas självklart att det ska locka gäster som sätter stort värde på vår filosofi.

Vi vill genom våra familjerum locka semestrande familjer till oss. Här kan de umgås och njuta av allt som naturen har att ge genom fantastiska vandringsleder och en magisk natur i vackra Lundsbrunn och ett spännande Kinnekulle med ett stort utbud av fantastiska vyer. Vi vill locka till en levande byggd på det mest hållbara sätt.

Med fler gäster kommer fler arbetstillfällen. Vi rekryterar våra medarbetare från närområdet och med ett starkt ägarskap i ryggen skapas en teamkänsla i organisation.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer