Woutdoor

Här följer en beskrivning om hur Woutdoor jobbar mot hållbar utveckling i agenda 2030.

Mest fokus lägger vi på den miljömässiga dimensionen men även den ekonomiska, och den sociala är förutsättning för hållbarheten i företaget.

I Dalsland har vi turen att ha en fantastisk natur i vår närhet. För att behålla det så måste vi använda den på ett långsiktigt hållbart sätt. Woutdoor arbetar med miljömässig hållbarhet genom att sprida kunskaper om naturen, minska slitaget på närmiljön och skapa en förståelse för de ekologiska samband vi ingår i. Detta gör vi genom att hålla kurser och guidningar i den dalsländska naturen.

Woutdoor drivs av Erik Westling, som till sin hjälp har ett nätverk av välutbildade och kunniga guider, instruktörer och pedagoger.

För att öka attraktionskraften och för att göra en vistelse i Dalsland längre och mer innehållsrik erbjuder vi olika aktiviteter för olika målgrupper året runt. Vi samarbetar med flera lokala aktörer och tillsammans erbjuder vi boende, mat och aktiviteter.
Woutdoor vänder sig i första hand till den svenska marknaden men andra nationaliteter är självklart också välkomna. Lägre priser i kampanjer erbjuds riktade mot den lokala befolkningen.


Guiderna på Woutdoor utbildar inom naturkunskaper, ekologiska samband, och ser till att hänsyn tas till närmiljön genom att allemansrätten efterlevs. Guiderna är lokalt kända och optimerar plats för ökad upplevelse och för att minska slitaget på utsatta platser.


Hälsa och välbefinnande i naturen är grunden till varför Woutdoor startades så det är en förutsättning för både oss, våra samarbetspartners och för våra gäster.

I Sverige har vi naturen runt knuten var vi än bor och vi ser det både som vårt ansvar och affärsidé att inspirera andra människor att upptäcka, njuta av och ta hand om den och därmed även ta hand om sig själva.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer