Walkers Naturturer

Walkers Naturturer skapar en vänskaplig dialog mellan människa och natur. Genom min guidning, som bygger på respekt, nyfikenhet, kunskaper och förundran, vill jag ge mina kunder ett bestående minne som inspirerar till vidare utveckling och en fortsatt vilja att värna naturen.

Under våra turer är det ett givet inslag att plocka upp det skräp vi hittar längs kusten.

Att erbjuda full utrustning till mina turer (främst inom kajak) minimeras risken att kunden måste göra onödiga inköp i form av ”prylar” som inte kommer till användning igen. Därav minskas materialuttaget.

Jag strävar efter samarbete med lokala aktörer både inom boende och restaurang. Denna vår har jag etablerat ett samarbete med Skärgårdshotellet, Hönö, med vilka jag utformat fyra stycken paketerbjudanden under säsongen. Hittills har jag själv tillagat matsäcken mina gäster erbjudits, och då har det alltid varit vegetarisk mat, hembakt bröd, fairtrade- och KRAV-märkta produkter och under säsong egenodlade grönsaker. Jag använder inga engångsförpackningar till matsäcken – allt återanvänds. Min förhoppning är att i år kunna etablera ett samarbete med någon av de lokala restaurangerna som kan stå för samma värden vid sina leveranser.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer