Vinci Borås

Restaurang Vinci ligger vid Sandwallsplats, en av de centralaste punkterna i Borås. Vi är en kvarterskrog med stort fokus på mat och dryck och då framför allt på viner som ligger hos varmt om hjärtat.

Vår ambition är att hela tiden hitta tillvägagångssätt för att bidra till en bättre miljö för oss och vår omvärld. Detta genom att minska matsvinnet, återvinning av förpackningar, laga och återanvända istället för att slänga och köpa nytt. I den mån det går köper vi mer än gärna lokala råvaror, handlar av lokala grossister med mera.  

Vi samarbetar lokalt med både hotell, restauranger, caféer med mera för att göra Borås till en attraktiv stad för både turister och framför allt för dem som bor där. Vi försöker hela tiden blicka in i framtiden och utveckla oss själva för att ligga i framkant om vad som väntas uppskattas och efterfrågas både idag som i morgon. Detta för att skapa en efterfrågad produkt som gör att vi kan sälja och med det erbjuda en trygg och stabil arbetsplats för våra anställda.

Hade vi varit ute efter att ha öppet när det går att tjäna pengar så hade vi haft öppet onsdag – lördag då flest gäster vill gå ut och äta men vi har alltid trott på att vara konsekventa och hoppats att gästerna då till slut hittar till en. Därför har vi alltid alltid öppet måndag – lördag för att också där skapa fler arbetstillfällen på en trygg arbetsplats för våra medarbetare.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer