Privata Rum

Privata Rum är en cateringverksamhet med fast lokal, som också tar emot privata sällskap – framför allt företag. Våra huvudaktiviteter är matskolor, privata middagar och julbord, samt bröllop och konferenser.

För att vår verksamhet ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt arbetar vi med lokala kött- och fiskhandlare, och har fokus på att arbeta säsongsbetonat när det kommer till våra menyer. Restaurangen är Krav-ansluten med en stjärna, och alla grönsaker levereras i returnerade gråbackar. Vi försöker i största möjliga mån välja dryck som är ekologisk och gärna öl från Göteborg. Vi befinner oss mitt i stan vilket minskar onödiga transporter för besökande gäster – även om några gäster tar bilen dit.

Olika delar av året försöker vi locka olika gäster. Vår mest besökta tid är julbordsperioden, då vi har gäster varje dag. Annars har vi framför allt företagssällskap. Vi försöker att rikta vår marknadsföring under våren och hösten till dessa företag för att öka vår beläggning med tex matskolor och företagsmiddagar. Under vintern (jan-feb) samt sommar (juni och augusti) försöker vi marknadsföra till privatkunder med bröllop, studentfirande, födelsedagskalas etc.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer