Tweed Hotell Skaftö

Vi på Tweed Hotell Skaftö ställer oss bakom Hållbarhetsklivet, och det är fyra grundprinciper vi tar ställning för, och arbetar i riktning mot. Här nedan visar vi några exempel vad vi gör för att följa principerna.

För att hålla nere onödiga, långa, resor med negativ klimatpåverkan vänder vi oss i första hand till människor och företag i närområdet i vår marknadsföring. När vi får långväga gäster, önskar vi att de stannar lite längre i våra omgivningar. Varför inte boka två nätter och kombinera golfresan med en naturupplevelse, eller prova på padel?

Det är också enkelt att åka kollektivt med buss från Uddevalla till oss, busshållplatsen ligger 50 meter från entrén. Man kan också ta färja och buss från Lysekil.

För att hela Skaftö ska leva krävs att vi företagare samverkar och anlitar varandra. Vi samarbetar med flera företag på ön och i vår närhet. Till exempel när det gäller olika aktiviteter, då vi rekommenderar exempelvis var man ska gå för restaurangbesök, kajakpaddling, guidade promenadturer och padel.

Vi har även gratis lånecyklar att erbjuda gästerna, allt för att de ska kunna ställa bilen och uppleva ön utan att göra några större klimatavtryck.

Marknadsföring och säljarbete riktar vi framförallt mot lågsäsong. Vi vill få fler att se charmen med vår fantastiska närmiljö året runt.

Vi erbjuder även boende med shuttle när Brygghuset har sina olika whiskyprovningar och musikevent. Allt för att locka hit gäster så de får se hur vackert vi har det även på lågsäsongen.

Genom att fylla hotellet hela året skapar vi jobb året runt, och säsongen förlängs. Vi som är basen i vår personalstyrka har möjlighet att arbeta året runt med fasta tjänster. På högsäsong kompletterar vi med unga härliga människor. Många utav extra personalen återkommer från år till år.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer