Tvinky

På Tvinky jobbar vi ständigt med att förbättra vår hållbarhet. Vi har sedan starten arbetat med grönsaker i säsong, MSC-certifierad fisk och skaldjur. Såväl bar som kök genomsyras av ”zero waste”-mentaliteten. Vi tar tillvara på så mycket som möjligt och hittar nya användningsområden för våra råvaror. Vår närhet till Göteborgs hamn gör det naturligt och viktigt för oss att handla lokalt.

Vi sorterar vårt avfall, återvinner frityrolja och har installerat ett biokonverteringssystem till vår fettavskiljare. Detta bryter kontinuerligt ner fettet på plats, och tar därmed hand om problemen som fett kan orsaka innan de uppstår.

På Tvinky strävar vi efter att jobba med så mycket fasta anställningar som möjligt, och med jämlikhet på alla positioner. Vi använder oss uteslutande av LED-lampor i vår verksamhet.

Förutom ett brett utbud av ekologiska viner är vårt kaffe och te KRAV- FAIRTRADE- och RAINFOREST ALLIANCE-märkt. Dessutom är vi stolta kunder till Spendrups som på senare år blivit världens största producent av ekologisk öl.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer