Restaurang KOCH

Här på KOCH vill vi jobba hårt för att minska miljöpåverkan så gott det går, vi källsorterar utifrån kommunens bestämmelser och jobbar för att minska matsvinn.
Allt går att använda och smakar gott, oavsett om det är morotsblast eller räkskal finns det alltid något man kan göra för att få ut så mycket som möjligt av varje råvara. Morotsblast toppar vi rätter med friterat eller som det är, räkskal gör vi både fond och pulver på, detta är bara några exempel.

Vi satsar även på våra luncher med att lägga upp det som finns kvar i take away lådor så kan vi sälja dem som färdigrätter samma kväll eller dagen efter till ett lägre pris, perfekt för dig som är på snabbt jobblunch att få med dig och värma på kontoret.

Även allt papper som används hos oss skall ha en miljömärkning likt Svanen, kvällarna har vi linneservetter från Rikstvätt i Bengtsfors för att minska pappersförbrukningen.
Dem tvättas med miljömärkta tvättmedel samt körs ut på miljödrivna lastbilar.
De rengöringsmedel och kem vi använder skall i störta möjliga mån också ha miljlömärkning.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer