Jochnicks Hälsa

Vårt företag är ett aktivitetsföretag med salong på Gullmarsstrands Hotell & Konferens, som är Svanenmärkt. Noll meter från havet, och till ljudet av kluckande vågor mot bryggan, erbjuder vi en upplevelse av sinnesnärvaro och en tillfällig paus från allt vad uppkoppling heter. Allt för att kunna bidra till återhämtning och en känsla av ro och stillhet.

Vi säljer hudvårdsprodukter samt arbetar med massage och lyxiga SPA-behandlingar som alla innehåller ekologiska och närproducerade produkter, framtagna med största möjliga hänsyn till naturen. Vi arbetar även med testbaserad hälsa med produkter som hjälper våra gäster att nå den näringsnivå man behöver för en god hälsa. Vi har också valt att ha öppet året runt.

Miljön är viktig för oss. Förutom ekologiska och närproducerade produkter i behandlingar och till försäljning arbetar vi med hållbar utveckling. Vi strävar efter att minimera svinn och att tänka långsiktigt i allt vi gör. Vi följer de rekommendationer som Gullmarsstrand gör via sin Svanenmärkning.

Vi samverkar också med andra lokala aktörer i vår närhet. Bokar man ett dagslyxpaket med relax hos oss ingår en god måltid på Gullmarsstrand, som också är Smaka på Västsverige-anslutna. Här kan man ta ett dopp i havet vid bryggan och promenader längs vandringslederna – en lisa för både kropp och själ. Vi rekommenderar också våra gäster att ta färjan över till Lysekil. Här finns vår andra salong med butik med ekologisk hudvård. Man kan också gå en guidad stadsvandring eller vandra runt Stångehuvud, äta en god måltid eller ta del av det rika kulturlivet.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer