Hamburgerbar Oskar

Vår affärsidé är att skapa riktigt bra produkter med omtanke om hantverket, gästerna och deras matupplevelse. Vi gör det på en levande och uppskattad mötesplats i Kungälv, och alltid om vi kan, med lokal koppling. Från lokala sporthjältar och förebilder, till lokala producenter av råvaror. ”Snabb” mat förtjänar också bra råvaror.

2019 gick vi med i projektet Lokal Meny som givit oss goda möjligheter till att driva vårt företag framåt ur ett lokalt och hållbart perspektiv.

Ur ett lokalt och hållbart perspektiv har vi bytt ut nästan alla plastförpackningar till papper. Vi erbjuder vegetarisk och vegansk mat. Vi har väldigt lite matsvinn. Orkar kunden inte äta upp maten erbjuder vi att kunden kan ta med hem istället för att slänga. Det matsvinn vi får ger vi till en lokal gård där det går till mat åt grisarna.

Vi tipsar våra besökare om hur de kan resa till oss och om andra saker de kan göra och platser de kan besöka i vår stad, för att inspirera till att stanna längre. För oss är det viktigt att stötta andra aktörer i vårt närområde då vi vill ta vara på det lokala.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer