Barrique

Barrique jobbar ständigt med att förbättra vårt arbete för att vara så miljövänliga som möjligt. Både i kök och servis försöker vi köpa varor i säsong så att vi alltid kan få både billigare och bättre varor. Vi handlar också grönsaker eller vin som säljs extra mycket under en månad – detta för att slippa extra kostnader och onödigt lång transport för oss att få in varan.

Vi samarbetar också med vår granne på andra sidan gatan, Hotell Lorensberg. Deras gäster kan äta lunch hos oss utan extra kostnad, som hotellet står för med en rabatt från vår sida. På så vis kan de locka gäster att äta bra i närheten av hotellet, och behöver inte åka iväg längre för att få i sig en bit bra mat.

Vi försöker också fördela vår beläggning så att vi kan ha mindre vinprovningar lite oftare.

Barrique ska vara en bra arbetsplats där vi arbetar aktivt med att behålla vår baspersonal så länge det går. Vi vill att våra anställda ska utvecklas i takt med företaget, och försöker inkludera alla så att de känner sig delaktiga.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer