WAVE Initiative

Vi är en ideell förening som arrangerar aktiviteter i Lerum på temat Hållbar Livsstil.

Vi vill inspirera och peppa fler att göra bra val som gynnar både en själv och vår planet. Flera vågor blir ett hav och tillsammans kan vi göra skillnad. Varmt välkommen att hänga med oss!

Vi gillar att göra saker på hemmaplan med lokala, inspirerande personer. Vi arrangerar allt från SUP-paddling, Klättring, Surf, Kalla bad, Beach Clean ups, Mindfullnespass, Orientering och Mörkerjogg. Utifrån årstid fyller vi veckorna med nya roliga saker som bidrar till en positiv känsla och en bättre hälsa. Att bada kallt höjer tillexempel känslan av vad man klarar av och ger gråa dagar glans.

I vår förening är målsättningen att vi får fler att våga prova nya saker. Vi ser till att tröskeln är låg och hos oss handlar det inte om prestation utan om action. Att göra och att göra tillsammans! Vi vill visa vad som finns i vår kommun och locka fler att våga ta sig lite utanför comfort zone. Att se stranden från en bräda ute på sjön ger en ny upplevelse av samma plats och stärker känslan för vad man klarar av. Att röra sig ska vara roligt och det finns mycket mer än gym att använda sig av för att röra sig.

Vi samarbetar med befintliga aktörer, företag och privatpersoner i vårt närområde. Att lyfta varandra och hjälpa varandra framåt bygger en känsla av samhörighet och stolthet för vårt område.

Vår målsättning är att fler och fler ska inspireras ut i naturen och att fler ska hitta glädje i aktiviteter för att må ännu bättre. I vår förening har vi på kort tid byggt upp en social gemenskap i åldrar mellan 3-75 år.

Vi vill göra Lerum till en rolig plats att bo på. Det finns så mycket fint och bra i vårt område. Vi hjälper till och inspirerar fler att uppleva mer av detta!

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer