Vildmark Sjuhärad

Kom närmare naturen.
Vildmark Sjuhärad vill ge dig en naturupplevelse i genuin miljö med genuin matlagning. Tillsammans lagar vi en måltid över öppen eld som du sent kommer att glömma.

Naturen är viktig, både nu och för framtiden. Naturen är min bas, både för mig som privatperson och för min verksamhet. Jag vill vara med och bidra till en hållbar morgondag.

Genom att i första hand använda råvaror från skogen och lokala leverantörer är jag med och försöker minimerar utsläpp, samt gynna andra lokala företag i bygden. Maten är både producerad och tillagad med omtanke om människan och miljön.

Vi ska inte slita på naturen, vi ska ta hand om den. Jag tar med allt vi behöver för vår upplevelse och jag ser till att platsen är iordningställd som den var när vi anlände, när vi är klara. Veden som används till eldstaden har jag själv huggit, kluvit och burit.

Allemansrätten är unik och något vi ska värna om. Den har en god inverkan både på den fysiska och psykiska hälsan. Allemansrätten är inte bara en rättighet utan innebär också skyldigheter. Därför är det också ett extra viktigt ämne att prata om, och något jag informerar mina gäster om.

Vi har ett stort fokus på lokal samverkan för att kunna erbjuda våra gäster ett brett utbud av aktiviteter och service. På så sätt hoppas vi att de vill stanna kvar längre i området och se den fantastiska bygden. Vi samarbetar bland annat med Outdoor Support. Tillsammans vill vi göra upplevelsen än mer innehållsrik och oförglömlig.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer