Mösseberg Camping

Vi bidrar till en levande destination hela året.

På toppen av Mösseberg, en av platåbergen i Skaraborg, ligger Mösseberg Camping vackert beläget med utsikt över hela Falköping stad. Hit kommer varje år gäster som antingen hyr stuga eller campar med egen husvagn, husbil eller tält, främst sommartid. Trots att sommaren är campingens givna högsäsong håller området öppet under hela året för att ge möjlighet till campare att säsongscampa; många har sin husvagn ståendes på campingen och besöker Mösseberg även under vinterhalvåret. Detta bidrar positivt till Falköping genom att locka besökare även under lågsäsong – när och där det inte är fullt.

Få gäster att stanna längre

För att få campingens gäster att stanna längre lyfter Mösseberg Camping det lokala utbudet. På Mösseberg finns även skidspår, slalombacke och fantastiska vandringsleder. Vi har också bra priser om man bokar långtid.

Lokal arbetskraft

Vi jobbar med lokal arbetskraft som känner till Falköping och närområdet väl. De flesta av dessa säsongsjobbare är ungdomar eller nystartsjobb. Genom nystartsjobben lär sig många svenska och får värdefull yrkeserfarenhet.

Lokal samverkan

Underhållsarbeten och byggarbeten utförs av lokal arbetskraft och lokala firmor, exempelvis lokala snickeri- och byggfirmor.

Breddar det det lokala utbudet

Mösseberg Camping bidrar till att bredda Falköpings aktivitets- och evenemangsutbud. I år kommer Mösseberg Camping investerat och satsat på att renovera vår minigolfbana och boulebana. Vi ligger bredvid discgolfbanan i Falköping, motionscentralen, vandringlederna och skidbacken Mössebergsbacken. Vi har samarbete med cykeldepån som hyr ut cyklar. Under högsäsong anordnas därtill evenemang så som exempelvis midsommardans, loppisar och foodtrucks.

Bra för både boende och besökare

För att bidra till en plats som är bra både för invånare och campinggäster, erbjuds alla aktiviteter och evenemang även för Falköpingsborna.

Värnar om miljön

För att värna om miljön samt underlätta för gästen att göra rätt finns sopsortering inne på campingens område, man kan sortera allt utom grovsopor utan att behöva lämna området. Allt vatten som används på campingområdet är kommunalt vatten och gråvattnet är vidare kopplat till det kommunala avloppet. Vi har också solceller på receptionstaket för att bidra till en mer hållbar elproduktion.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer