Kärrstegens Gård

På Kärrstegens Gård är vår verksamhet en livsstil. Kärleken till det vackra får oss att inspireras av livet. Med händer som verktyg skapas stämningar och intryck som består. Vi blandar gammalt och nytt, för vissa en resa i tiden, fylld av nostalgi, för andra en inspirationskälla och andlig njutning.

Vi har anslutit oss till Hållbarhetsklivet för att vara större del av, och möjliggöra, ett mer hållbart samhälle. Det både stöttar och motiverar oss att bli än bättre i vår verksamhet som inrymmer både bistro, butik och logiverksamhet. 

Sedan länge arbetar vi med små och lokala producenter och leverantörer, såväl nästgårds som i södra Europa. De olika delarna i verksamheten möjliggör bland annat minimerat matsvinn och effektiv återvinningshantering. 

Vi använder återvunnet byggmaterial i möjligaste mån. Vi använder inte engångsmaterial och plastartiklar. Vi uppmanar och erbjuder våra gäster att både besöka såväl våra grannverksamheter som vår storslagna natur, och ställer också frågan om det går bra att hoppa över städning och handduksbyten vid flerdagsvistelser. Vi prioriterar anställningstrygghet och långsiktighet för våra anställda.

Hållbarhetsarbetet integreras i arbetet, och vår passion, med att kontinuerligt utveckla och förädla verksamheten.

Nästa Föregående

Utforska fler initiativ