Kajskjul 8

Vi tummar aldrig på kvalitet, vi hanterar våra resurser omsorgsfullt och vi strävar efter ett medvetet miljötänk i allt vi gör. Det finns en tradition av miljömedvetenhet hos oss som vi ständigt utvecklar.

Vi källsorterar förstås, strävar efter att inte slänga mat, förpackningsmaterial och annan utrustning i onödan.

När vi skriver våra menyer utgår vi i så stor utsträckning som möjligt från säsongens råvaror. Vi väljer främst närproducerat från våra leverantörer och försöker samköra våra leveranser.

I restaurangen erbjuder vi alltid ett vegetariskt alternativ samt att vi har flera ekologiska viner att välja bland. Engångsförpackningar används så lite som möjligt, om de används strävar vi efter att de ska vara komposterbara.

Rengöringsmedel som används i den dagliga verksamheten är miljömärkt. Detta gäller också toalett- alltifrån skriv- och brevpapper samt övriga pappershanddukar.

Vi är medlem i Visita – en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen, för att vara medlem ska man följa alla fackliga avtal, vara ärlig, öppen och inte minst ha en riktigt schysst personalpolicy. Och det är väldigt viktigt för oss.

Vi är måna om våra kolleger och vi arbetar för ett arbetsklimat som bygger på glädje, gemenskap, jämlikhet och öppenhet. Det innebär att vi arbetar tillsammans och för våra kunder och gäster. Vi finns till för dem och vi har ett genuint intresse att hjälpa till, serva och se till att de trivs hos oss och med oss. Självklart är vi KRAV-certifierade.

Nästa Föregående

Utforska fler initiativ