Jula Hotell & Konferens

Vi bryr oss om miljön och våra gästers bekvämlighet! Vi är miljömärkta med Green Key. På så vis bidrar vi och våra gäster till att ta ansvar för miljön eftersom vi följer Green Keys strikta miljökrav. Vi hjälper gästerna att ta hand om miljön utan att kompromissa med deras upplevelse eller bekvämlighet.

Vi använder till exempel miljömärkta hygien- och rengöringsprodukter som är skonsamma mot bådeanvändaren och miljön. Vi minimerar också vattenförbrukningen, exempelvis genom snålspolande kranar och duschar.

Vi köper grön el från förnybara källor, och arbetar också med att minska energiförbrukningen – detta genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt användning av LED-lampor.

Vi jobbar aktivt med att minimera mängden avfall samtidigt som vi sorterar och återvinner i alla möjliga fraktioner. Dessutom arbetar vi för att minska matens miljöpåverkan. Våra gäster erbjuds alltid vegetariska alternativ, och vi ökar andelen ekologiska, rättvisemärkta och/eller närproducerade livsmedel varje år. Vi jobbar också med årliga miljömål för att bibehålla en ständig förbättring av vårt miljöarbete.

Nästa Föregående

Utforska fler initiativ