Götaplatsgruppen

Götaplatsgruppen har varit verksam sedan 2010 och driver idag sex restauranger i centrala Göteborg; SK Mat & Människor, TOSO, MrP, Bar Himmel, At Park och Tavolo. Vi erbjuder även catering och konferenser där vi ger våra gäster matupplevelser utöver det vanliga med prisbelönta kocken Stefan Karlsson i spetsen.

Vi strävar efter att hela tiden göra våra verksamheter så hållbara som möjligt i allt från råvaruinköp till sophantering och personalvård. SK Mat & Människor är till exempel KRAV-märkta och arbetar mycket med lokala odlare och gårdar. Vi försöker använda lokala råvaror i möjligaste mån till alla våra restauranger annars med adekvata certifieringar.

Vi satsar på och investerar mycket i vår personal och verksamheten strävar efter långsiktigt hållbara arbetsplatser där våra medarbetare känner sig delaktiga och kan utvecklas med oss.

Läs mer om våra hållbarhetsinitiativ på: www.gotaplatsgruppen.se/hallbarhet

Nästa Föregående

Utforska fler initiativ