Farmlodge

Farmlodge är en gård mitt i hjärtat av Bohuslän. Här finns ett lantligt café, mat och djur att kela med. Vi erbjuder ett hemtrevligt B&B i natursköna Brastad, bara några kilometer från Lysekil och havet.

Vår ambition är att hela tiden hitta tillvägagångssätt för att bidra till en bättre miljö för oss och vår omvärld. Detta gör vi genom att minska matsvinnet, återvinna förpackningar, laga och återanvända istället för att slänga och köpa nytt. I den mån det går köper vi mer än gärna lokala råvaror, handlar av lokala grossister med mera. VI bakar och lagar allt på plats. Dessutom har våra gäster möjlighet att källsortera sopor.

Farmlodge planterar träd i semiöken i Afrika för att bidra till en bättre miljö och för att stödja våra bondekollegor i Afrika, bönder emellan. Vi strävar också efter att kontinuerligt minska vår energiförbrukning. Det är också viktigt för oss att öka medvetenheten om hur vardagliga handlingar och val kan bidra till en positiv utveckling av miljön.

Utanför traditionell högsäsong arbetar vi mycket med olika erbjudanden och aktiviteter för att locka hit gäster även då, i form av sociala projekt och ett fokus på människors välmående tillsammans med djur i gårdsmiljö.

Nästa Föregående

Utforska fler initiativ