Röda Stallet Bed & Breakfast

Röda Stallet Bed & Breakfast

På Röda Stallet B&B är vår ambition att skydda miljön och visa omtanke för djur och natur. Vi vill erbjuda ett så hållbart boendealternativ som möjligt för att inte påfresta vår planet mer än nödvändigt. Till exempel använder vi inga portionsförpackningar när det gäller smör, sylt och ost. Rummen har inte heller några engångsförpackningar för tvål och schampo, och vi sopsorterar så gott det går.

Våra gräsmattor betas av alpackor för att undvika bensin- eller robotgräsklippare, och vi har bytt ut våra duschmunstycken till vattensnåla varianter. Alla glödlampor ska bli LED-lampor.

Röda Stallet Bed & Breakfast

På Röda Stallet B&B är vår ambition att skydda miljön och visa omtanke för djur och natur. Vi vill erbjuda ett så hållbart boendealternativ som möjligt för att inte påfresta vår planet mer än nödvändigt. Till exempel använder vi inga portionsförpackningar när det gäller smör, sylt och ost. Rummen har inte heller några engångsförpackningar för tvål och schampo, och vi sopsorterar så gott det går. Våra gräsmattor betas av alpackor för att undvika bensin- eller robotgräsklippare, och vi har bytt ut våra duschmunstycken till vattensnåla varianter. Alla glödlampor ska bli LED-lampor.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer