Restaurang Lago

I Ulricehamns Kallbadhus, alldeles i slutet av bryggan som leder ut i sjön Åsunden ligger Restaurang Lago. Här bjuder vi på unika smakupplevelser där det lokala står i fokus, både när det gäller val av råvaror och samarbete med andra aktörer i och kring Ulricehamn. Vi lägger ner stort arbete på att arbeta med så lite svinn som möjligt, och försöker använda så mycket som möjligt av hela råvaran, oavsett om det är ett djur eller grönsaker.

Vår devis är ”Ät gärna kött, men bra kött – djur som har levt ett bra liv ger en högre kvalitet på slutprodukten”. Vår meny och vinlista uppdateras regelbundet, och rätterna komponerar vi utifrån säsongens råvaror.

Efter att ha restaurangen öppen i bara två månader blev vi rankade i 360 EAT Guide – den enda guide i sitt slag som har med hållbarhet i sina kriterier. 360 EAT Guide lyfter de 80 bästa restaurangerna i Norden utifrån både ett gastronomi- och ett hållbarhetsperspektiv.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer