Fiskebacken Bowling

Hos Fiskebacken Bowling i Ulricehamn använder vi oss av lokala leverantörer i så lång utsträckning vi kan. Mestadels använder vi oss av en leverantör som befinner sig inom 2 mils avstånd ifrån vår verksamhet och där av köper vi så mycket närproducerat som ges möjlighet till. Vi köper även flera sorters öl ifrån exempelvis Marbäcks bryggeri, som tillverkas ca 10 minuter ifrån där vi är stationerade. När vi handlar på Ica eller närliggande mataffärer så handlar vi närodlat och närproducerat till största mån. Så klart kan vi bli ännu bättre, men priset är alltid en jakt.

Vi har öppet året om, även under lågsäsong. Det gör att vi alltid finns tillgängliga med både mat, dryck och aktiviteter för alla åldrar. Eftersom vi har flera olika delar i vår verksamhet, så finns det nästan alltid möjlighet till att göra något och finna plats: Bowla, shufflebord, biljard, boxningsmaskin, bar, restaurang osv.

Barn har möjlighet att bowla gratis under sommaren. De får då två serier gratis per dag. Detta är något som är populärt och som både gynnar oss som aktivitetsverksamhet samt även såväl lokalinvånare som turister.

Vår bransch är säsongbaserad. Våren och sommaren är lågsäsong medan hösten och vintern är högsäsong. Vi anställer fler i personalen höst och vintertid, ofta yngre eller stundeter. Andra verksamheter anställer ofta mer under sommaren som sommarpersonal eller sommarjobb, vilket gör att många ungdomar slutar deras anställning hösten. Hos oss har de möjlighet till att fortsätta arbeta extra även under höst och vinter.

Nästa Föregående

Utforska fler aktörer